Startsida » Björn Borg kläder

Björn Borg kläder

Björn Borg är ett svenskt varumärke som kännetecknas av kvalitetsprodukter med en kreativ och innovativ design. Företaget drivs av fyra ledord som sammanfattar essensen i varumärket – Sporty, Stylish, Sexy och Comfortable. Sportigheten finns naturligt inpräntad i varumärket genom kopplingen till idrottsmannen Björn Borg. Till det har Björn Borg kopplat sexighet och stil till varumärket genom dess design och attityd. Därutöver skall Björn Borgs produkter alltid vara bekväma och enkla att bära. Uttrycket ”Swedish Sport” är en sammanfattande beskrivning av vad varumärket Björn Borg står för.

Själva varumärket grundades så sent som år 1997. Med en kärna i sortimentet som är bekväma underkläder med en så snygg och sportig design som möjligt.

Underkläder

Det som de flesta idag förknippar med varumärket Björn Borg är underkläder. Detta är även företagets största produkt och idag finns det till och med specifika Björn Borg-butiker som endast inriktar sig på att sälja underkläder. Dessa finns i ett stort urval av modeller och i alla mängder färger och mönster.

Kläderna

Förutom underkläder, väskor och skor ingår det i Björn Borgs stora utbud, även byxor, tröjor, linnen, glasögon och parfymer. Plaggen och skorna ses ofta i välsorterade butiker både fysiska och på internet med snygga inbjudande färger, enfärgade eller med något läckert tryck på. Med lite fantasi kan man enkelt få ihop sin egna fina kombination av Björns Borgs olika kläder och väskor.

Väskorna

borgvaskaBjörn Borgs väskor är ofta stilrena och är tillverkade i varierande storlekar. De något större väskorna har en fräsch och snygg design med ett stabilt handtag som passar utmärkt till att slänga ner träningskläderna och vattenflaskan i, för att skynda vidare mot gymmet med. De mindre passar utmärkt att ha som en käck detalj till sin vardagsoutfit.

Sällan ser man ett plagg från Björn Borg som har tråkiga och diskreta färger. Märket är snarare känt för sina sportigt fräscha underkläder och färgsprakande klädesplagg . Det syns om du har ett linne från Björn Borg på dig! Storleken på kläderna finns i europeiska mått som är: x-small, small, medium och large

För den som blir sugen på att shoppa kan vi berätta att märket numera finns till försäljning i de flesta europeiska länderna. Både på internet och i fysiska butiker.

Med tanke på att de fysiska butikerna inte finns i alla städer så har internet öppnat för en ny och ännu större marknad som gör märket ännu mer tillgängligt.

Möjligheten att köpa något ur Björn Borgs breda sortiment finns på flertalet sajter världen över.

BJORNBORG.COM
På Björn Borgs officiella hemsida hittar du de flesta av deras produkter.

NELLY.COM
På denna organiserade och väl inbjudande nätshop finns ett brett utbud. Här hittar du allt ifrån sexiga hipsters till parfymer från Björn Borg som sammanfattar sina egna produkter som ”Swedish Sport”.