Startsida » Calvin Klein kläder

Calvin Klein kläder

CalvinKlein-logoAvskalat, läckra snitt och knivskarpa linjer gör Calvin Klein till ett elegant märke som glänser som en stjärna med sina trendigt stiliga kläder och accessoarer. På catwalken går det inte att ta miste på vilka modeller som bär upp detta högklassiga märke.

Det var först år 1982 som det första kapitlet i Calvin Kleins historia började skrivas. Märket grundades av mannen med samma namn men som sedan köptes av Philips-Van Heusen.

Det snygga märket Calvin Klein har många olika sorters produkter i sin kollektion där kläder, parfymer och heminredning ingår.

Kläderna

Calvin-KleinAnledningen till varför Calvin Klein skämtsamt ibland kallas för Calvin Clean beror på klädernas avskalade stil. Den klassiska Calvin Klein looken handlar om neutrala färger som antingen är bländande vita eller dämpat grå eller helsvart. Då och då dyker det upp någon stark färg men det är mer sällan än ofta.

Likheterna mellan den manliga och kvinnliga uppsättningen är många däremot är färgerna desto mer varierade bland damkläderna. Detaljerna är sparsamt påsydda och där de existerar kan det handla om en stark linje som ger en skön kontrast mot det becksvarta tyget.

Parfymerna

En kvinnlig doft från CK luktar ibland romantiskt och exotiskt som förföriskt lockar till sig både blickar och luktsinnen. En manlig doft från CK kan lukta sexigt och fräscht av ingefära och sandelträ. Men också starkt maskulint av lime och salvia.

Heminredningen

Till Calvin Kleins heminredningsserie hör soffor, fåtöljer, bord, sängar, byråer och speglar. Hela innehållet är enkelt, stilrent och avskalat i vita, beige och svarta nyanseringar. Med tanke på de rena linjerna och de näst intill obefintliga detaljerna går det utmärkt att kombinera ett CK möblemang med massor av kuddar i härliga färger och ljuslyktor med fina dekorationer utan att behöva oroa sig för att hemmet blir för snirkligt med för många utsmyckningar.

Chansen att titta på och inhandla något ur denna underbart stiliga kollektion finns på ett stort antal sajter .

NELLY.COM
Nelly.com erbjuder ett brett urval av Calvin Kleins läckra och sexiga underkläder med möjlighet att förföra vilken blick som helst. Detaljerna handlar om romantiska spetsar som gör de kläder man har närmast kroppen, till det lilla extra.

Calvinkleininc.com
Den egna hemsidan som låter sig avspeglas i märkets nyanser och toner med en sparsam och ren stil i ljusa och mörka toner finns alla produkterna att titta på och läsa mer om. Självklart finns möjlighet att se på CK’s modevisningar online för den som känner sig sugen.

Med dess tidlösa stil och speciella sätt att visa upp sin kollektion har Calvin Klein skapat sin alldeles egna stil som hör hemma längst fram på podiet.