Startsida » Dolce & Gabbana kläder

Dolce & Gabbana kläder

DolceGabbana-logoStiligt, trendigt och lyxigt, är några ord som beskriver det alltid lika moderiktiga märket, Dolce & Gabbana. Det är sällan som ett märke har lyckats hålla så hög klass under så lång tid. Det här är ett enastående märke med sin alldeles egna stil som inte följer efter andras trender utan skapar sina egna.

Det här märket som grundades i Italien år 1985 av Domenico Dolce och Stefano Gabbana, säljer sina produkter över hela världen.

I det högklassiga sortimentet ingår bland annat kläder, klockor, parfymer, skor och smycken för både honom och henne.

Kläderna

dolceMan känner enkelt igen en tröja eller klänning av D & G eftersom de ofta har romantiska detaljer påsydda i en härlig kombination med ett vackert tyg. Ofta uppsydda i skiftande medelhavs färger. Innanför väggarna i modehuset D & G i Milano, är det kvinnliga extra kvinnligt och det manliga ännu mer manligt.

Det finns även en avdelning med mysiga och sköna kläder som passar när man känner för att spendera en lugn söndag hemma i soffan, även om det inte är de typer av kläder som man förknippar märket med.

Parfymerna

En doft av detta märke påminner om det land som modehuset kommer ifrån, är så känt för: romantik, äventyr och hetta.

Smyckena

dolcesmyckeSom pricken över i:et ingår smycken av bestående av både guld och silver, överösta av lyx, i Dolce & Gabbanas kollektion. Ofta glittrar de eller är stiligt designade för att både passa på det viktiga mötet som under en romantisk middag en varm afton. En del smycken har många detaljer, medan andra är enkla och eleganta.

Madonna och Kylie Minogue är två kända ansikten som med sina vackra leenden och klänningar visar upp Dolce & Gabbanas kollektioner årligen.

Möjligheten att köpa något ur D & G’s breda sortiment finns på flertalet sajter världen över.

NELLY.COM
Denna välkända modesida erbjuder tilldragande underkläder designade av D & G, som kan förtrolla vilken blick som helst.

Dolcegabbana.com som är märkets officiella sajt. Här finns både möjlighet att köpa de allra flesta av märkets produkter. Dessutom kan man samtidigt passa på att spana in det senaste catwalkmodet och se inspelade modevisningar.

Kollektionerna är väl kända i alla världens hörn och kanter. Om man inte känner sig vacker innan, så gör man det garanterat efter att ha tagit på sig en outfit a lá Dolce & Gabbana.