Startsida » Fred Perry kläder

Fred Perry kläder

fredperrylogoSportigt och snyggt där hela kollektionen låter sig genomsyras av en fräsch sportighet. Detta är märket Fred Perry och dess designers ända ut i fingertopparna. Detta märke som från början bara designade pikétröjor har nu slagit rot i många sport och modeintresserades hjärtan.

Själva märket Fred Perry är döpt efter en känd tennisspelare med samma namn. Efter sina proffsår som varade mellan 1934-1940 började han att engagera sig i att skapa tenniskläder, det var först då klädmärket Fred Perry kom till. Till en början bestod sortimentet endast av pikétröjor men numer är innehållet så mycket mer än det. I dagsläget finns märket att inhandla i de flesta länder runt om i världen.

I det sportiga sortimentet ingår det nuförtiden bland annat kläder, väskor och skor.

Kläderna

fred-perry-kladerMan känner lätt igen en t-shirt eller tröja från Fred Perry med dess härliga färger och rena snitt. Detaljerna är få men passande. Självklart finns de anrika pikétröjorna kvar i sortimentet men med en trendig touch. Kläderna från detta märke funkar att använde både på jobbet, fritiden och tennisbanan.

Damkollektionen består mestadels av tighta tröjor med enfärgat tyg eller rutmönster medan herrarnas uppsättning innehåller desto fler ränder och är inte alls lika tighta som damernas. Gemensamt för dessa är dock att Fred Perrys märke finns på alla plaggen, ibland väl synligt och ibland väl undangömt.

Väskorna

Även om kollektionen inte innehåller särskilt många väskor är de ändå väl värda att låta blicken falla på. Alla väskor är tvåfärgade, där en av färgerna tar upp den största delen av väskan och den andra färgen blir som pricken över i:et med dess enkelt stiliga rand och Fred Perry-märket . Kulören på väskorna är mycket dovare och mer jordnära än färgen på kläderna.

Skorna

fred-perry-skorDe alltid lika trendiga skorna är stilrena där dova färger läckert matchar de starkare färgerna. Ofta finns logon med det egna märket med på skorna där det ofta sitter på sidan.

Möjligheten att köpa något ur Fred Perrys breda sortiment finns på flera olika sajter.

NELLY.COM
Har ofta ett varierande sortiment med detta fräscha märke. Ibland finns det dock något färre kläder och accessoarer att välja bland. Men det utbud som finns, strålar starkt om den trendiga Fred Perry designen.

Fredperry.com
Självklart finns även märket att inhandlas på den egna hemsidan. Här finns alla de senaste uppsättningarna som alltid håller lika hög klass.

Det råder inga tvivel om att man får en känsla av lyxig sportighet när man använder något ur Fred Perrys breda sortiment.