Startsida » Gant kläder

Gant kläder

GANT_logoMed dess klassiska inslag i det senaste modet som blandas upp av stilrena och vardagliga kläder utstrålar Gant’s magnifika uppsättning mängder av värme.

Det här märket med dess traditionellt brittiskt influerade kollektion grundades år 1949 av en man vid namn Bernard Gant. Numer drivs klädmärket av företaget Maus Frères S.A.

I det bedårande sortimentet ingår bland annat kläder, sjalar, parfymer och heminredning. På Tradera.com finns det möjlighet att köpa GANT-kläder till förmånliga priser.

Kläderna

gantDamkollektionen består av härliga material som silke och hundraprocentig bomull. Man känner snabbt igen en tröja från Gant’s kvinnliga samling med dess traditionella utseende som pryds av dekorativa detaljer som kan vara speciella muddar på ärmar och tröjkant eller ett sidenband som knyts i sidan. Den här blandningen ger en skön tvist mellan det trendiga och det stiliga. Ofta är färgerna dova och jordnära men en och annan stark färg dyker ibland upp och sätter prägel över de vackra kläderna.

Herrarnas sortiment innehåller många färgsprakande skjortor och t-shirtar. Ofta finns ett randigt eller rutigt mönster som sätter en mycket manlig karaktär över kläderna. Här svetsas sportigt samman med manlighet och rena snitt.

Sjalarna

De utsmyckande sjalarna är i både starka och jordnära kulörer. En perfekt detalj som lyser upp den klassiska mörka kappan och ger den perfekt lyster. Sjalarna finns som enfärgade och med rutor och ränder som dekor.

Parfymerna

Gant har i sitt annars breda sortiment endast parfymer för män. Detta gör att de har kunnat göra ordentliga satsningar på att få dessa att bli alldeles underbara dofter. Man känner igen en essens från Gant av dess fräscha kryddighet som verkligen luktar som en man ska göra.

Heminredningen

Även om urvalet av heminredning inte är alls lika stort som för kläderna är det ändå väl innehållsrikt med vackra lakan, handdukar, porslin och ljus. Det är både elegant och tillverkat med högkvalitativt material.

Gant:s kläder hittar du enklast i butiker som säljer exklusiva märken, men du kan även fynda en del på nätet!

TRADERA.SE
Här kan du fynda kläder och accessoarer från Gant till lägre pris än i butik. Kanske kan du även här hitta produkter som är utsålda eller som ej länge finns i butik.

Gant.com
På märkets egen hemsida finns möjlighet att spana in hela sortimentet. Genom sajtens snygga utformning och ständiga uppdateringar får man en bra överblick över de senaste trenderna och vad som är på gång inför nästa säsongs mode.

Gant passar för den klassiska looken likväl som den oupphörliga trendspanaren är ett ständigt designmärke som vi med all säkerhet kommer se mer av i framtiden.