Startsida » Giorgio Armani kläder

Giorgio Armani kläder

armanilogoMed dess figursydda damkläder och med en inbjudande herrkollektion som till grunden består av skarpa linjer och ett fåtal detaljer är Giorgio Armani ett högklassigt märke som kan vara stolta över att alltid ha det senaste modet presenterat på catwalken.

Precis som många andra kända märken började även Armanis historia att skrivas i Italien. Så sent som år 1974 gick Giorgio Armanis första modevisning som hölls i Milano, av stapeln.

I Armanis minst sagt exklusiva kollektion ingår bland annat kläder, skönhetsprodukter, heminredning och parfymer.

Kläderna

rates_armaniStora delar av det kvinnliga urvalet består av attraktiva klänningar, tröjor och byxor som ofta är enfärgade med få detaljer och nästan total avsaknad av mönster. Det syns på lång väg att Giorgio Armani’s damkläder är skapade med finess. Kulörerna är varierande med sofistikerade nyanser.

I den manliga uppsättningen av kläder finns både de eleganta kostymerna likväl som de trendiga t-shirtarna. De sistnämnda har vanligtvis ett passande tryck nedanför ena axeln eller över hela framsidan på tröjan. Färgerna på kläderna är dova men ibland dyker en och annan stark nyans upp.

Skönhetsprodukterna

I Armanis hudvårdsserie ingår produkter för både män och kvinnor. Serien är dock mest känd för dess högkvalitativa rengöringslotions och vårdande hudkrämer som är särskilt framtagna för att passa de manliga hudtyperna. Krämerna räcker länge och har en fräsch doft.

Heminredningen

Skaparna av Armani Casa beskriver möblerna och de övriga heminredningsartiklarna med ordern: Essentiality, Maison de charme, Contemporary elegance och Functionality. En stol eller soffa från Armani är stilren och klassisk och ses ofta i färger som svart, vit och mörkt brun. Dessa lågmälda färger gör det enkelt att kombinera med läckra dekorationer i alla möjliga färger.

Parfymerna

Detta enorma modehus har lyckats skapa femton helt olika dofter för både damer och herrar.
De kvinnliga dofterna är sensuella och fruktiga medan de manliga har en fräsch och maskulin karaktär med inslag av citrus och mysk.

Tillfälle att köpa något ur det eleganta sortimentet ges på massor av svenska och internationella sajter.

NELLY.COM
Här finns smakprov från Giorgio Armani’s serie av sexiga underkläder samt en och annan läcker detalj som sätter guldkant på hela outfiten.

Giorgioarmani.com
På Giorgio Armanis hemsida kan man välja mellan att se på heta modevisningar och titta på innehållet ur den gigantiska kollektionen.

Armani har en design som inspirerar och en talang som kan förvandla det fina till vackert och det enkla till lyxigt.