Startsida » Hugo Boss kläder

Hugo Boss kläder

Hugo_Boss_logoEn produkt ifrån Hugo Boss känner man främst igen på dess snyggt uppsydda herrkostymer, de vackra damkläderna, de härligt doftande parfymerna och den eleganta nischen på herrkollektionen. Hugo Boss har funnits sedan en lång tid tillbaka men är ändå med och slåss om att ligga högst i topp bland världens alla modehus.

När modehuset Hugo Boss grundades i Tyskland år 1923 var tanken att bara designa och tillverka arbetskläder och överdragskläder. Därefter började mannen med samma namn som står bakom hela företaget att skapa mönster åt SS- uniformerna som användes under kriget på 1930-40 talet. Men det verkliga genombrottet kom på 1980 talet. Då betraktades Hugo Boss som ett märke av hög kvalité och var ett av de trendigaste på hela klädmarknaden. I dagsläget finns Hugo Boss representerat i så många som femtusen butiker i drygt hundra länder.

I det tilltalande sortimentet ingår bland annat kläder, parfymer, hudvårdsprodukter samt skor. På Tradera.com finns det möjlighet att köpa Hugo Boss-produkter till förmånliga priser.

Kläderna

hugo_boss_kladerHugo Boss kläder är tidlösa och sofistikerade och passar för alla typer av dagar och möten. För den mer eleganta looken finns de stiliga kostymerna med rena linjer och för den mer lediga utstyrseln finns trendiga tröjor och skjortor.
Designen för herrar och damer liknar varandra till stor del. Där herrkollektionen är mycket manlig och damernas uppsättning av kläder och accessoarer är typiskt kvinnlig. I Hugo Boss modehus möts det förfinade och det moderna i en vacker symbios. Färgerna varierar mellan lugna, jordnära nyanser och de mer ljusa och varma.

Parfymerna

Perfume_Hugo_BossMan känner igen en damparfym från Hugo Boss på dess sensuella dofter av bland annat aprikos och sandelträ. Det är dofter som man vill lukta mer på och är svåra att slita sig ifrån.

Herrarnas parfymer är djupt manliga med en något kryddig doft med möjlighet att locka till sig mängder av kvinnor.

Hudvård

Produkterna i Hugo Boss hudvårdsserie är av mycket god kvalité och finns i nuläget endast för män. Huden blir ordentligt ren och lämnar efter sig en härligt aromatisk doft i sann Hugo Boss anda

Skorna

De allra flesta skor är klassiska och eleganta som tack vare detta passar att kombinera med mängder av olika kläder. Kulören är jordnära och ses ofta i brunt och svart.

Möjligheten att köpa något ur Hugo Boss stora sortiment finns på mängder av sidor på internet.

Hugoboss.com
På den officiella och angenäma finns alltid den senaste uppsättningen att både titta på och inhandla.

Hugo Boss är ett starkt märke som förenar tidlöshet med ett fräckt mode. Ett märke som vi med all säkerhet kommer se mer av och använda i många år framöver.

Comments are closed.