Startsida » Koola Anna kläder

Koola Anna kläder

koolaannaTrendigt, ungdomligt och nyfiket är några ord som beskriver det fantasirika märket, Koola Anna. Genom att bära kläder av detta märke kan man känna sig trygg med att ha moderiktiga kläder som dessutom består av hög kvalité. Koola Anna kan med all säkerhet få vem som helst att känna sig ung och att se lockande ut.

Koola Anna som är ett svenskt märke med sitt huvudkontor beläget i den lilla orten, Båstad. Sedan debutåret 1997 har de lyckats sälja in sitt alltmer breda sortiment i drygt fyrahundra affärer. Även om märket inte har slagit igenom i fler länder än Sverige, Finland, Norge, Island, Tyskland, Holland och Grönland kommer det nog inte att dröja särskilt länge innan den glödiga och trendiga designen når ut till resten av kollaannavärlden. Varje år skapar Koola Anna hela sex stycken läckra kollektioner. Tanken bakom att ständigt förnya sina uppsättningar är att hela tiden kunna hålla butikerna uppdaterade med kläder som är anpassade för säsongen.

I det ungdomligt fräscha sortimentet finns i dagsläget endast kläder. Men eftersom kollektionen ständigt förnyas råder det inga tvivel om att Koola Anna alltid har det senaste inom sin bransch.

I varje uppsättning finns sju olika typer av kläder. Vilka de olika typerna är, varierar beroende på om det är höst/vinter, vinter/vår eller vår/sommar. Vanligtvis brukar vår och sommar kollektionerna bestå utav shorts, kjolar och t-shirtar i fräscha färger men små detaljer som gör att man får känslan av nyfikenhet och kvinnlighet både när man bär plagget och om man tittar på det. Vinterns uppsättningar brukar handla mer om klassiska långärmade tröjor med annorlunda detaljer som exempelvis kan vara att ha dragkedjan på sidan Istället för att ha den på tröjans mitt.

Tyvärr kan man ännu inte köpa de här snygga kläderna på Koola Annas officiella sajt www.koolaanna.se. Däremot kan sajten erbjuda ett ”showroom” där hela sortimentet visas upp genom påhittiga och högklassiga bilder.

NELLY.COM
Den alltid lika väl uppdaterade nätbutiken har ofta flera av Koola Annas senast utkomna kläder till försäljning.

Om man vill vara först med det senaste, alltid veta att sin garderob är fylld med nyfiket färgsprakande klänningar och linnen eller mysiga tröjor med läckra skärningar så ska man inte tveka att ta sig en titt i Koola Annas ständigt glödheta kollektion.