Startsida » Ralph Lauren kläder

Ralph Lauren kläder

Logo_Ralph_LaurenHärliga kombinationer av färger, stiliga snitt och gediget är några ord som beskriver Ralph Laurens njutbara kollektion.

Inom Ralph Laurens gigantiska kollektion av kläder och accessoarer döljer sig allt ifrån den klassiska kavajen med den alldeles särskilda skärningen till sportiga skjortor som faktiskt kan vara sportiga när de är designade av Ralph Lauren. Det här märket har så mycket mer än bara kläder i sitt utbud. Här har vi listat några exempel: Skor, parfymer, solglasögon, bälten, smycken, ett magasin, heminredning och sist men inte minst en kollektion för hundar.

Bland oss skandinaver är, trots det ofantligt mäktiga sortimentet, uppsättningen av kläder, parfymer och skor de mest kända och eftertraktade produkterna.

Kläderna

ralph-lauren-pikeKläderna är mest kända för att vara stiliga men samtidigt bekväma. Det finns ofta något som bryter av den annars tråkiga tröjan. Det kan exempelvis vara väl synliga ränder eller något ovanliga färgkombinationer.

Parfymerna

Parfymernas dofter är antingen av sexigt kvinnlig eller genuint manlig karaktär. Eftersom att färg är en av nyckelordern i Ralph Laurens utbud är även dofterna paketerade i heta färger.

Skorna

Skosortimentet är fyllt med rejäla kängor, boots och stövlar som passar för alla smaker och tillfällen. Till skillnad från klädernas och parfymernas färgglada nisch har de flesta skor ett dovt men elegant utseende.

Ralph_Lauren_Pink_PinySjälva varumärket Ralph Lauren fick sitt stora genombrott med både herr och damkollektion som kom ut på 1970-talet. I den stiliga herrkollektionen ingick både färgglada pikétröjor och så kallade ”short sleeves” med det numera klassiska märket POLO Ralph Lauren. Damkollektionen skilde sig ifrån den tidens sedvanliga uppsättningar av damkläder, med dess dräkter av manlig karaktär.

Den här trendiga och stiliga uppsättningen av produkter finns att titta på, inspireras av och att köpa på mängder av sajter på internet.

NELLY.SE
Här hittar du ett utbud av blandade produkter till man.

Ralphlauren.com
På deras officiella hemsida finns självklart möjligheten att frossa i hela sortimentet.

Inte nog med alla dess olika typer av kläder och sitt egentillverkade magasin som innehåller det senaste modet blandat med läckra recept har Ralph Lauren lyckats skapa sin egen tv kanal på nätet. Sammanfattningsvis kan man med all säkerhet säga att Ralph Lauren är så mycket mer än bara ett märke med dess egen modekollektion. Detta märke har med sitt ytterst stiliga och väl anpassade kläder för olika platser och situationer, blivit en livsstil som har spridit sig till världens alla hörn.

Comments are closed.