Startsida » TIGER of Sweden kläder

TIGER of Sweden kläder

tiger-logoElegant, stiligt och alltid lika modernt är precis vad ett plagg eller en väska från det svenska märket TIGER of Sweden utstrålar. Med dess tidlösa look men ändå alltid lika uppdaterade trender har TIGER slagit sig in i modebranschen och är nu här för att stanna.

När TIGER år 1903 grundades av skräddarna Hjalmar Nordström och Marcus Schwartzman skapades det endast kollektioner för herrar. Uddevalla som är staden där märket har sitt ursprung kan sedan 1990-talet känna sig stolta att presentera en kollektion fylld av läckerbitar för både män och kvinnor. I nuläget finns märket att inhandla i arton länder runt om i världen.

I det eleganta sortimentet ingår bland annat kläder, väskor, skor och bälten.

Kläderna

tiger-kostymDe klassiska och trendiga kläderna ifrån TIGER of Sweden är enkla att känna igen på dess kavajer med snygga snitt och de jordnära färgerna. Dessutom genomsyrar de oföränderliga rutorna en stor del av kollektionen.
Många av TIGERs kläder är så kallade baskläder som passar att variera med mängder av fräcka detaljer. För den som arbetar på ett ställe där man bör se ordningsam och stilig ut är en titt i TIGER’s sortiment ett måste.

Väskorna

De allra flesta väskorna är designade för att passa både den stiliga affärslooken och den trendiga gymkillen/gymtjejen. Färgerna är även på väskorna relativt dova och inte särskilt utstickande. Vilket gör att de enkelt kan matchas till jackor och kavajer med härliga färgkombinationer.

Skorna

I dagsläget finns endast ett par skor i TIGER’s breda uppsättning. Som bekant är de tidlösa och klassiskt svarta.

Bältena

tiger of swedenBåde det kvinnliga och manliga urvalet av bälten innehåller smala bälten som enkelt kan döljas under nedre kanten av en kavaj eller på ett par jeans där man inte vill att blicken ska läggas allt för mycket på midjan.

Möjligheten att köpa något ur TIGER of Sweden’s stora utbud finns ett antal shoppingsajter.

NELLY.SE
Nelly erbjuder en hel del snygga modekläder både till killar och tjejer från Tiger of Sweden.

Tigerofswedenshop.com
Självklart finns även möjligheten att shoppa kläder, skor, väskor och bälten på den officiella hemsidan. Då och då utannonseras flera plagg på en inbjudande rea.

TIGER of Sweden är känt för att sina plagg alltid är lika eleganta med en trendig nisch som dessutom har mycket god kvalité.

Comments are closed.